Карта на действащите ВЕЦ в България

четвъртък, 9 май 2013 г.

Жители на гоцеделчевското село Мосомище благодариха на Цветан Цветанов за корекцията на речното корито
6 май 2013 13:23  7 коментара   1082 прочита


Жители на гоцеделчевското село Мосомище благодариха на заместник-председателя на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов за това, че е била извършена корекция на речното корито на реката, която преминава през селото. При посещението си водачът на кандидат-депутатската листа за ГЕРБ за Благоевградска област Цветан Цветанов посети гоцеделчевското село Мосомище. Цветанов се разходи в парка на селото, реновиран през 2012 година по програма „ПУДООС" на стойност 10 000 лева. Цветанов премина покрай реновираното корито на река Мосомищна.

Корекцията на речното корито е осъществена по програма „Бедствия и аварии" и е на стойност 1 милион лева. Жителите на селото изразиха благодарността си за извършените ремонтни дейности, тъй като преди време реката е нанасяла сериозни поражения.


Още за: новини  корекция  корито Още от: Политика
7 коментара

6 май 2013 13:28 | на кого благодарят
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Сле като "Корекцията на речното корито е осъществена по програма „Бедствия и аварии" и е на стойност 1 милион лева. " да благодарят на нас дето плащаме данъци, а на тея отгоре за това, че са им оставили нещичко.
6 май 2013 17:18 | Благо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

В Мусомища бяха само лизачи от ГЕРБ, аа хората от селото от страни само ги псуваха !Тези освен, че са убийци и наркотрафиканти са и големи лъжци, но кой ли ще гласува за тях ? какви тържества ще са след 12май, когато този с големия нос и с големите уши го тикнат в затвораХайде свети Георги помагай този урод да не излезе от затвора !


6 май 2013 20:07 | sv
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Struma nali e gerberski i samo gi hvali


6 май 2013 20:47 | ЕС
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ние от Гоце Делчев не можем да си спомним в общината да е работил служител с името Цв. Цв., още помалко в отдела по проекти. Не вярваме на платените лъжи, че тези проекти са тяхна заслуга защото когато се печелиха проектите от Европа те още не бяха на власт. А това, че всяка втора дума им е лъжа личи и от всички тези платени статии.6 май 2013 20:48 | Георги Славков
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Благодаря на правителството, че сега където и да имам къща в Мусомоща винаги слънцето ще се вижда . А преди от към ливадите имаше малко сянка.


7 май 2013 12:01 | дани
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Браво, така се прави, само човек като се обърне назад вижда кой какво е направил.


8 май 2013 12:29 | Предложение
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

За да Ви стане по - красиво речното корито предлагам следното!!! Вземете Чурковият дървар и Чурковата директорка, които имат визия и налични възможности на валчести камъни от река Глазне и ги заложете в Мусомнишкото дере!!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОЩЕ ПОПУЛЯРНИ ПУБЛИКАЦИИ